#9: Plaatje maken

Naar aanleiding van de podcast volgen hieronder wat linkjes en foto’s.

Om te beginnen het bewijs dat Johannes inderdaad de cd van Blue heeft:

Johannes had het in zijn verhaal over de band Future ook over de producer Steve Clisby, zelf een begenadigd zanger en pianist. In zijn Nederlandse tijd had hij naast het werk met zijn band American Gypsy ook nog tijd om te produceren en studiowerk te doen (jawel, ook met Fruitcake!).

Hier de link naar het nummer I can’t read your mind van Future

Rechtsboven een jonge Johannes, linksboven de timmerman!

Hier de link naar de eerste single van de Novo band: Funk will come to you!

Het Fruitcake Japan verhaal is beschreven in een van de vorige blogs, vandaar dat het klonk alsof we het gesprek met Jan Paul afkapten. Dat was zeker niet het geval, het was heel gezellig om weer even bij te kletsen!

vrnl: Johannes, Jan Paul en Rob op weg van Tokio naar Kyoto